Advocaat arbeidsrecht Ermelo

Wij zijn advocaten met als specialisatie het arbeidsrecht en commercieel contractenrecht. Wij staan voornamelijk ondernemers en werkgevers bij in commerciële geschillen. Ons kantoor is gevestigd in Houten (regio Utrecht) maar wij staan ondernemers in het hele land bij met juridisch advies. Zo ook in de omgeving van Ermelo waar mr. Daniel Burgers woonachtig is.

Advocaat arbeidsrecht Ermelo

Een van de rechtsgebieden waarin wij gespecialiseerd zijn is het arbeidsrecht. Werknemers die ondermaats presteren, hun best niet doen, zich niet aan de bedrijfsregels houden, erg vaak ziek zijn of verwijtbaar handelen: het is een zorg voor veel werkgevers. De vraag of u een werknemer kunt ontslaan, is dan ook een vraag die wij vaak voorgelegd krijgen. Het arbeidsrecht is bijzonder gecompliceerd en een foutje is snel gemaakt met soms verstrekkende gevolgen.

Maar het arbeidsrecht is breder dan alleen het ontslaan van werknemers: het arbeidsrecht is een erg breed rechtsgebied. Van het opstellen en controleren van arbeidsovereenkomsten tot het doorvoeren ontslagen en reorganisaties, van ziekte en re-integratie tot fusies en overnames, het valt allemaal onder de noemer ‘arbeidsrecht’. Het arbeidsrecht is een lastig rechtsgebied zodat juridische vertegenwoordiging absoluut vereist is. Wij staan ondernemers graag bij in arbeidsrechtelijke kwesties. Maar ook werknemer die bijvoorbeeld met een vaststellingsovereenkomst uit dienst gaan, kunnen wij adviseren of bijstaan in een procedure. Wij stellen uw belang altijd voorop.

Contact advocaat arbeidsrecht Ermelo

U kunt ons bereiken via 088-8838888 of via de e-mail info@legal8.nl. Natuurlijk bent u ook altijd welkom bij ons op kantoor. Schroom niet contact met ons op te nemen.

Uw contactpersoon is mr. Daniel Burgers.

Legal8