Advocaat contracten
recht

Advocaat contractenrecht. Als ondernemer sluit u veel contracten. Het hoort bij het ondernemen. Voor u is het van groot belang om uw risico’s uit te sluiten of te beperken. Ook wenst u te voorkomen dat u een ‘wurgcontract’ tekent. Zakelijke contracten zijn vaak lang en uitgebreid en bevatten ook de bekende ‘kleine lettertjes’. En juist in de kleine lettertjes zitten vaak de risico’s: “the devil is in the detail“.

Teken dus niet zomaar een zakelijk contract en laat u adviseren. Wij hebben veel kennis en ervaring op het gebied van het commerciële contractenrecht. Wij hebben bijvoorbeeld kennis en ervaring over het opstellen en aanpassen van overeenkomsten. Maar ook met betrekking tot het beëindigen daarvan en over uitlegverschillen. Ook procederen wij regelmatig over allerlei onderwerpen op dit gebied. Denk aan ontbinding van een commerciële overeenkomst, uitlegverschillen over bepaalde contractbepalingen en kort gedingen over nakoming van afspraken.

Hiernaast stellen wij algemene voorwaarden op en ook zakelijke privacyreglementen. Wij hebben kennis van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) zodat wij u ook op dit gebied kunnen bijstaan.

Bedrijfsovername

Heeft u behoefte aan deskundig advies of bijstand over een koop of verkoop van uw onderneming of een andere onderneming? Ook op dit specifieke terrein hebben wij kennis en ervaring met name indien u uw onderneming wenst te verkopen. Neem eens vrijblijvend contact met ons op. Op deze pagina kunt u meer lezen over dit onderwerp.

Advocaat contractenrecht

Heeft u hierover vragen of opmerkingen? Neem eens vrijblijvend contact op met mr. Daniel Burgers

Focus op ondernemers

De dienstverlening is met name gericht op ondernemers en ondernemingen. Deskundig en eerlijk juridisch advies voor ondernemers, dát is waar Legal8 voor staat!

Legal8 adviseert ondernemers en ondernemingen op onder meer de volgende deelgebieden:

Contractenrecht deelgebieden

Cotact

Voor nadere informatie kunt u ons vrijblijvend mailen via: info@legal8.nl.