Advocatuur

Civiele procedures

Legal8 Advocatuur houdt zich bezig met het voeren van civiele procedures. De werkzaamheden worden uitgevoerd door mw. mr. Karien Franken-Schoemaker en door mr. Daniel Burgers.

Karien Franken-Schoemaker is advocaat sinds 1985 en heeft een algemene procespraktijk. Daarnaast heeft zij in de periode 1985 tot 1991 voor tal van advocatenkantoren de “rol” verzorgd. Vanaf 1991 tot 2007 was zij centrale rolwaarneemster van het arrondissement Utrecht. In die functie heeft zij voor nagenoeg alle advocatenkantoren in het arrondissement Utrecht de “rol” waargenomen.

Daniel Burgers is advocaat sinds januari 2016. Daarvoor is Daniel ruim vier en een half jaar bedrijfsjurist bij Legal8 geweest.

Advocatuur /
Procesadvocaat

Vanaf 2006 heeft Karien Franken-Schoemaker verschillende procuratenafdelingen van gerenommeerde grote advocatenkantoren in Utrecht overgenomen en functioneert zij nog steeds als procesadvocaat.

Heeft u behoefte aan een procesadvocaat of waarneemster, die als een ware stuurvrouw fungeert, neem dan met ons contact op.

Legal8 Advocatuur is de handelsnaam van mw. mr. Karien Franken-Schoemaker.

Flyer Legal8 Advocatuur

Contact Legal8

U kunt Karien en/of Daniel bereiken via het onderstaande e-mailadres of op ons algemene kantoornummer:

info@legal8.nl

088 – 88 3 8888