Juridisch abonnement MKB

Legal8 B.V.

Legal8 B.V. wil de drempel voor juridisch advies laag houden en hanteert daarvoor het juridisch abonnement MKB. Het juridische abonnement heeft veel voordelen voor u als ondernemer.

Natuurlijk zijn wij bereid ons juridische abonnement in een vrijblijvend gesprek toe te lichten. Zo kunnen wij de voordelen toelichten en samen bekijken welk abonnement het beste bij uw onderneming past.

Altijd eerstelijns juridisch advies

Met een juridisch abonnement kunt u Legal8 B.V. altijd zonder extra kosten bellen wanneer u een juridische vraag heeft, die (doorgaans) binnen een kwartier telefonisch te beantwoorden is (‘eerstelijns juridisch advies’). Deze service is met name bedoeld om juridische valkuilen in een vroegtijdig stadium te onderkennen, zonder dat dat u extra geld kost voor juridisch advies.

Korting op tweedelijns juridisch advies

Mocht een zaak zich niet lenen voor telefonisch advies, dan wordt de zaak tegen een gereduceerd tarief behandeld. Alle werkzaamheden in die zaak worden dan met 20% korting gefactureerd. Als het om een grote zaak gaat, scheelt dit behoorlijk in uw kosten.

Indien u geïnteresseerd bent in een juridisch abonnement, dan kunt u uiteraard vrijblijvend contact opnemen. Wij zijn graag bereid ons abonnement toe te lichten. Mocht u er vragen over hebben, laat het ons dan vooral weten.

Vaste prijsafspraken juridische ondersteuning

Uiteraard zijn ook vaste prijsafspraken mogelijk. Informeer geheel vrijblijvend!

Wij zijn u graag van dienst.