Juridisch abonnement

géén additionele facturen!

Legal8 wil de drempel voor juridisch advies laag houden en hanteert daarvoor het juridisch abonnement MKB. Ons juridische abonnement heeft veel voordelen voor u als ondernemer.

Altijd eerstelijns juridisch advies

Met een juridisch abonnement kunt u ons altijd zonder extra kosten bellen wanneer u een juridische vraag heeft, die (doorgaans) binnen een kwartier telefonisch te beantwoorden is (‘eerstelijns juridisch advies’). Deze service is met name bedoeld om juridische valkuilen in een vroegtijdig stadium te onderkennen, zonder dat dat u extra geld kost voor juridisch advies. Op deze manier kunnen wij problemen voorkomen zonder dat u daarvoor een additionele factuur ontvangt.

Korting op tweedelijns juridisch advies

Mocht een zaak zich niet lenen voor telefonisch advies, dan behandelen wij die zaak tegen een gereduceerd abonnementstarief met 20% korting. Alle werkzaamheden worden dan tegen dit gereduceerd tarief gefactureerd.

Dat zijn in het kort twee voordelen van ons juridisch abonnement. Voorts geeft het juridisch abonnement recht op incasso-ondersteuning en één keer per jaar kunnen wij op uw verzoek gezamenlijk uw

ondernemingsactiviteiten evalueren en – als dat noodzakelijk is – juridische maatregelen voorstellen. Zo blijft uw onderneming elk jaar juridisch ‘up to date’.

Er is al een juridisch abonnement voor slechts € 34,- excl. BTW per maand. Indien u geïnteresseerd bent in een juridisch abonnement, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Vaste prijsafspraken juridische ondersteuning

Wij bieden onze klanten ook de mogelijkheid om vaste prijsafspraken te maken ten aanzien van juridische ondersteuning. Deze afspraken zijn gebaseerd op een inschatting van de te verrichten werkzaamheden. Om u een zo goed mogelijke offerte te kunnen aanbieden, willen we graag eerst met u en uw onderneming kennis maken. Daarna kunnen wij een passende offerte voor de te verrichten diensten uitbrengen.

Juridisch abonnement aanvragen

Vraag nu een juridisch abonnement aan door een mail te sturen aan info@legal8.nl.
Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken via 088 – 88 3 8888.