Juridisch abonnement MKB

Legal8 B.V.

Legal8 B.V. wil de drempel voor juridisch advies laag houden en hanteert daarvoor het juridisch abonnement MKB. Overigens is het abonnement ook voor kleine ondernemers zoals ZZP’ers bedoeld. Het juridische abonnement heeft veel voordelen voor u als ondernemer. Met een abonnement bent u verzekerd van deskundige juridische bijstand tegen zeer scherpe tarieven!

Natuurlijk zijn wij bereid ons juridische abonnement in een vrijblijvend gesprek toe te lichten. Zo kunnen wij de voordelen toelichten en samen bekijken welk abonnement het beste bij uw onderneming past. Onze vaste cliënten maken graag gebruik van het juridisch abonnement en wij ontvangen dan ook alleen maar positieve reacties.

Altijd eerstelijns juridisch advies

Met een juridisch abonnement kunt u Legal8 B.V. altijd zonder extra kosten bellen wanneer u een juridische vraag of een juridische kwestie heeft, die (doorgaans) binnen een kwartier telefonisch te beantwoorden is (‘eerstelijns juridisch advies’). Deze service is met name bedoeld om juridische valkuilen in een vroegtijdig stadium te onderkennen, zonder dat dat u extra geld kost voor juridisch advies. Hiernaast is het ook fijn om te kunnen schakelen zonder dat de ‘meter’ direct gaat lopen.

Korting op tweedelijns juridisch advies

Mocht een zaak zich niet lenen voor telefonisch advies, dan wordt de zaak tegen een verlaagd tarief behandeld. Alle werkzaamheden in die zaak worden dan met maar liefst 20% korting gefactureerd. Als het om een grote zaak gaat, scheelt dit behoorlijk in uw kosten. Wilt u hier meer over weten? Neem eens vrijblijvend contact met ons op.

Indien u geïnteresseerd bent in een juridisch abonnement, dan kunt u uiteraard vrijblijvend contact opnemen. Wij zijn graag bereid ons abonnement toe te lichten en samen te bespreken op welke manier wij dit voor u en uw organisatie kunnen inrichten. Mocht u er vragen over hebben, laat het ons dan vooral weten.

Vaste prijsafspraken juridische ondersteuning

Uiteraard zijn ook vaste prijsafspraken mogelijk. Informeer geheel vrijblijvend!

Wij zijn u graag van dienst.

Legal8