Voor
ondernemers!

Ondernemers laten ondernemen zonder juridische belemmeringen. Dát is het doel!

Ondernemen is doorgaans niet eenvoudig. Er komt veel op je af en er komt veel bij kijken. Maar met de juiste mensen om je heen en met de nodige kennis en ervaring, is ondernemen verantwoord. Ons doel hierbij is duidelijk: Legal8 wilt u als ondernemer laten ondernemen zonder juridische belemmeringen. Wij nemen uw juridische zorgen uit handen, zodat u uw focus op het ondernemen kunt houden.

Wel ondernemers en ondernemingen, geen particulieren en consumenten

De kracht van Legal8 ligt in de zakelijke wereld. Onze cliënten zijn dan ook met name ondernemers en ondernemingen binnen het MKB segment. Hiernaast staan wij kleine ondernemers bij zoals Zzp’ers en eenmanszaken en vennootschappen onder firma (vof).

Hoewel onze focus bij ondernemers en ondernemingen ligt, kunnen wij op verzoek zaken van particulieren behandelen en met name als het een zakelijk aspect betreft. Heeft u bijvoorbeeld een zakelijk contract gesloten of heeft u als werknemer een vaststellingsovereenkomst van uw werkgever gekregen? Bel of e-mail ons zodat wij kunnen bekijken of wij u verder kunnen helpen.

Juridische expertises

Het accent van de werkzaamheden van Legal8 ligt op de volgende rechtsgebieden: