No cure no pay incasso regio Utrecht

Bij onze zakelijke incassomethode op basis van no cure no pay betaalt u ons niets als wij uw openstaande vordering niet kunnen incasseren. Een groot verschil ten opzichte van reguliere incassobureaus is dat wij incasso advocaten zijn. Niet alleen zijn wij juridisch deskundig, wij kunnen ongeacht de hoogte van uw vordering voor u procederen bij elke rechtbank en gerechtshof.

Wij gaan er volle bak voor!

Omdat het u niets kost als wij niets incasseren, is de drempel tot onze incassodienstverlening enorm laag. En dit brengt ook mee dat wij er “volle bak” voor gaan: wij willen uiteraard dat uw vordering wordt voldaan en dat wij daarom ook betaald krijgen.

Duidelijkheid

In onze voorwaarden, website (ook Collect8) en onze opdrachtbevestiging staat duidelijk hoe ons no cure no pay traject in zijn werk gaat en wanneer wij wel en niet betaald krijgen. U kunt er bij ons van uitgaan dat no cure no pay ook écht no cure no pay is. U betaalt helemaal niets als wij niets incasseren.

Incasso procedure starten

Dit principe geldt voor reguliere zakelijke incasso’s en niet met betrekking tot maatwerk en ook niet met betrekking tot het gerechtelijke traject. Stel dat uw debiteur ook na onze inmenging nog niet tot betaling overgaat (dat komt zelden voor, maar toch), dan kunnen wij op uw verzoek een gerechtelijke incasso procedure starten. Een dergelijke procedure wordt verricht op basis van ons uurtarief en slechts na uw goedkeuring. Wij (advocaten) mogen procedures niet op basis van no cure no pay verrichten.

No cure no pay incasso Utrecht

Heeft u openstaande vorderingen? Dien ze bij ons in en wij gaan voor u aan de slag! U kunt de facturen en andere relevante informatie aan ons e-mailen via: info@legal8.nl of info@collect8.nl.

Legal8 incasso advocaten