Incasso Ermelo

Incasso Ermelo: bent u ondernemer in de regio Ermelo en heeft u openstaande facturen? Schakel ons vooral in! Door de incassomethode van Legal8 wordt het de debiteur duidelijk dat uw geduld op is. De debiteur weet dan dat het menens is en kiest vaak eieren voor zijn geld.

No cure no pay incasso Ermelo!

Schakel nu uw incasso advocaat in en geef ons een belletje of een e-mail. Natuurlijk gaan wij erg graag voor u aan de slag. Het buitengerechtelijke traject is op basis van no cure no pay. Wij kunnen uw vorderingen ter incasso nemen en indien er dan nog niet betaald wordt, een procedure voor u starten. We begeleiden u door het traject en gaan er vol voor! En indien gewenst kunnen wij conservatoir beslag leggen om uw vordering ‘veilig te stellen’. Dit doen wij alleen nadat wij u ter zake hebben geïnformeerd en u hier bewust voor kiest. Er zijn aan het leggen van beslag de nodige kosten en risico’s aan verbonden waar wij u graag nader over informeren.

Incasso starten Ermelo

Iedereen kan een incassobureau starten. Daar is geen diploma voor nodig. Het starten van een advocatenkantoor kan niet zomaar: daarvoor gelden strenge eisen. Wij zijn echter ‘meesters in de rechten’. Niet alleen hebben wij veel incasso ervaring, wij zijn in tegenstelling tot een regulier incassobureau ook deskundig als het aankomt op een gerechtelijke procedure, het leggen van beslag en het aanvragen van een faillissement. Hiernaast zijn wij in staat juridisch te reageren op alle verweren van uw debiteur. Wij hebben juridisch verstand van zaken.

Lees ook eens verder op onze pagina over de incasso advocatuur.

Heeft u nog vragen of opmerkingen?

Heeft u behoefte aan en incasso advocaat? Neem dan eens contact met ons op. U kunt ons vrijblijvend bereiken via de telefoon (088-8838888) en via de e-mail (info@legal8.nl). Wij vernemen graag van u en zijn u graag van dienst!

Uw contactpersoon is Daniel Burgers

Daniel Burgers

Legal8