Zakelijke incasso starten?

Wij zijn gespecialiseerd in het verrichten van zakelijke incasso’s voor ondernemers en ondernemingen. Hier zijn wij open en eerlijk in: ondernemers en ondernemingen zijn bij ons aan het juiste adres.

Incasso indienen (info@collect8.nl)

U kunt uw incasso bij ons indienen door te e-mailen aan: info@collect8.nl.

Graag verzoeken wij u het volgende aan ons door te geven:

– uw bedrijfsgegevens en die van uw debiteur (en het liefst ook een e-mailadres van de debiteur);

– de openstaande facturen en indien aanwezig een factuuroverzicht met factuur- en vervaldata;

– een verstuurde herinnering of aanmaning;

– en tot slot: omdat wij graag het ‘verhaal’ achter de vordering(en) kennen, zou het fijn zijn als u kort zou willen schetsen wat er speelt.

De soort zakelijke vorderingen

Ook zijn wij open en eerlijk in het ‘soort’ vorderingen die wij behandelen. Omdat wij een juridisch kantoor zijn, hebben wij ons gespecialiseerd in incasso’s met een bepaalde hoogte en/of met een juridisch geschil. Incasso’s voor ‘kleine’ vorderingen (< € 2.000,-) heeft op basis van alleen no cure no pay soms weinig zin. Dit komt met name omdat de debiteur vaak‘ weet’ dat schuldeisers doorgaans alleen bij grote vorderingen bereid zijn te procederen. Hiernaast kunnen wij onze principes van juridische daadkracht en doorpakken meestal niet ten uitvoer leggen bij kleine incasso’s. Uitzonderingen hierop zijn er natuurlijk bijvoorbeeld indien u wel wenst te procederen voor een relatief kleine vordering. Denk aan een principekwestie.

Collect8 is Legal8

U zult zien dat wij incasso’s verrichten met onze handelsnaam Collect8. Collect8 is echter onderdeel van Legal8 en is dus dezelfde onderneming.

Via de volgende pagina kunt u meer lezen over onze dienstverlening: incasso advocaat.