AllesIncasso

Credit Management?

By 22 juli 2014 februari 21st, 2020 No Comments

shutterstock_151847789

Succesvol ondernemen is veel meer dan producten verkopen of goede diensten leveren en een goede omzet behalen. Credit Management behoort dan ook een zeer belangrijk onderdeel te zijn van iedere onderneming, ongeacht de omvang. Om u te helpen hebben wij een afdeling Credit Management ingericht die als team tactvol en volhardend aan de slag gaat.

Credit Management?

Credit management wordt vaak als synoniem gebruikt voor debiteurenbeheer. Bij Legal8 is dit begrip echter breder en omvat het ook incassomaatregelen. Van debiteurenbeheer tot incasso.

Voordat u een deal maakt, een onderneming overneemt of een financiële afspraak maakt met een andere onderneming, kunt u via Legal8 een financiële check doen om inzicht te krijgen in de financiële positie van uw wederpartij. Via één van onze partners ontvangt u een financieel Kredietrapport, waardoor u snel bedrijfsinformatie verkrijgt.

Heeft u al een klantrelatie, dan kan Legal8 u bijstaan een goed debiteurenbeheer te verzorgen, hetgeen u niet alleen geld bespaart, maar u ook veel zorgen zal ontnemen. U kunt zich weer volledig richten op uw ‘core business’!

Indien een klant – na een herinnering en aanmaning – onverhoopt niet tot betaling overgaat, dan kunnen wij u helpen uw vorderingen te incasseren met onze ‘no cure no pay’ incasso.

Totaalpakket debiteurenbeheer en incasso

Via Legal8 kunt een u totaalpakket afnemen van debiteurenbeheer en no cure no pay incasso tegen zeer gunstige tarieven. U kunt onze afdeling Credit Management bereiken op 088 – 88 3 88 88 of via de e-mail: info@legal8.nl.

Incassomaatregelen

Voor incasso advies of meer informatie over incassomaatregelen kunt u ook een kijkje nemen op www.collect8.nl. Wij zijn u graag van dienst.

Legal8

088 – 88 3 8888

22-07-2014