Alles

Juridisch abonnement

By 16 september 2015 februari 21st, 2020 No Comments

Juridisch abonnement

Om de drempel voor juridisch advies laag te houden, hebben wij een aantal jaar geleden het juridisch abonnement geïntroduceerd. Hieronder zullen wij een aantal voordelen van ons juridisch abonnement bespreken.

Altijd “eerste lijns” advies

U kunt ons altijd zonder extra kosten bellen, wanneer u een juridische vraag heeft, die (doorgaans) binnen een kwartier telefonisch te beantwoorden is (‘eerstelijns juridisch advies’). Deze service is bedoeld om juridische valkuilen in een vroegtijdig stadium te onderkennen, zonder dat dat u extra geld kost voor juridisch advies. Uiteraard trachten wij problemen te voorkomen in plaats van op te lossen. Daar draagt deze service aan mee.

Korting op tweedelijns juridisch advies

Mocht een zaak zich niet lenen voor telefonisch advies, dan behandelen wij die zaak tegen een gereduceerd abonnementstarief met 20% korting. Alle werkzaamheden zullen tegen dit gereduceerd tarief worden gefactureerd.

Dat zijn in het kort twee voordelen van ons juridisch abonnement. Voorts geeft het juridisch abonnement recht op incasso-ondersteuning en één keer per jaar kunnen wij op uw verzoek gezamenlijk uw ondernemingsactiviteiten evalueren en – als dat noodzakelijk is – juridische maatregelen voorstellen. Zo blijft uw onderneming elk jaar juridisch ‘up to date’.

U geeft uw juridische zorgen aan ons uit handen, zodat u zich weer volledig kunt focussen op het ondernemen!

Juridisch abonnement aanvragen

Vraag nu een juridisch abonnement aan door een mail te sturen aan info@legal8.nl. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken via 088 – 88 3 8888.

Wij zijn u graag van dienst.

www.legal8.nl

Legal8 Advocaten & Bedrijfsjuristen

088 – 88 3 8888

info@legal8.nl

16-09-2015