[:nl]

Omdat het opstellen van vennootschapsrechtelijke contracten, zoals een aandeelhoudersovereenkomst, vaak als erg complex wordt ervaren, adviseren wij ondernemers zich hierbij goed te laten informeren en adviseren. Wij zijn u graag van dienst.

Aandeelhoudersovereenkomst opstellen

In een aandeelhoudersovereenkomst maken aandeelhouders in een vennootschap afspraken over de wijze waarop zij zich tegenover elkaar en tegenover de vennootschap zullen gedragen. In een dergelijke overeenkomst kunnen afspraken worden vastgelegd over diverse belangrijke onderwerpen, zoals benoeming en ontslag bestuurders, beëindiging aandeelhoudersschap, hoe om te gaan met geschillen, prijsbepaling van de aandelen en dergelijke. Bij het opstellen van een goede overeenkomst is het noodzakelijk dat rekening wordt gehouden met de wet, statuten en relevante rechtspraak. Met andere woorden is maatwerk gewenst. Wij zijn u graag van dienst met het bovenstaande.

Heeft u een vraag over het bovenstaande, of wilt u terzake meer informatie ontvangen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

[:en]

Omdat het opstellen van vennootschapsrechtelijke contracten vaak als erg complex wordt ervaren, adviseren wij ondernemers zich hierbij goed te laten informeren en adviseren. Wij zijn u graag van dienst.

Aandeelhoudersovereenkomst opstellen

In een aandeelhoudersovereenkomst maken aandeelhouders in een vennootschap afspraken over de wijze waarop zij zich tegenover elkaar en tegenover de vennootschap zullen gedragen. In een aandeelhoudersovereenkomst kunnen afspraken worden vastgelegd over diverse belangrijke onderwerpen, zoals benoeming en ontslag bestuurders, beëindiging aandeelhoudersschap, hoe om te gaan met geschillen, prijsbepaling van de aandelen en dergelijke. Bij het opstellen van een goede aandeelhoudersovereenkomst is het noodzakelijk dat rekening wordt gehouden met de wet, statuten en relevante rechtspraak. Met andere woorden is maatwerk gewenst. Wij zijn u graag van dienst met het opstellen van een aandeelhoudersovereenkomst.

Heeft u een vraag over aandeelhoudersovereenkomsten, of wilt u terzake meer informatie ontvangen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

[:]