[av_section min_height=’custom’ min_height_px=’380px’ padding=’default’ shadow=’no-border-styling’ bottom_border=’no-border-styling’ bottom_border_diagonal_color=’#333333′ bottom_border_diagonal_direction=” bottom_border_style=” custom_arrow_bg=” id=” color=’main_color’ custom_bg=” src=’https://legal8.nl/wp-content/uploads/2018/05/image.png’ attachment=’3502′ attachment_size=’full’ attach=’scroll’ position=’center center’ repeat=’stretch’ video=” video_ratio=’16:9′ overlay_opacity=’0.5′ overlay_color=” overlay_pattern=” overlay_custom_pattern=” av_element_hidden_in_editor=’0′ custom_class=”][/av_section] [av_textblock size=” font_color=” color=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”] Advocaat aanbestedingsrecht

Om onze cliënten ook op het gebied van aanbestedingen van dienst te kunnen zijn, is Legal8 een strategische samenwerking aangegaan met mr. Frans Hoveijn. Frans is een ervaren advocaat die zich met name bezig houdt met vraagstukken op het gebied van het aanbestedingsrecht.

Overheidsinstanties zijn verplicht een (Europese) aanbestedingsprocedure te voeren voor inkoopopdrachten met een waarde boven het Europese drempelbedrag. Hiernaast kunnen bedrijven bij een offerteaanvraag gebonden worden aan de beginselen van het aanbestedingsrecht.

Advocaat aanbestedingsrecht

Legal8 staat u graag bij in aanbestedingsprocedures. Wij beschikken over kennis en ervaring met betrekking tot alle fases van een aanbestedingsprocedure en kunnen u professionele ondersteuning bieden en juridisch advies geven. Onze begeleiding ziet zowel op aanbestedende diensten als op inschrijvers.

Onze kennis en ervaring met betrekking tot het aanbestedingsrecht ziet onder andere op de volgende onderwerpen:

  • het offertetraject van een aanbesteding;
  • het toetsen van aanbestedingsstukken, zoals de leidraad, programma van eisen en de nota van inlichtingen;
  • de Alcateltermijn;
  • rechtsbescherming;
  • het maken van bezwaar;
  • gerechtelijke procedures (in kort geding).

Aanbestedingsrecht

Heeft u advies nodig of heeft u vragen waar u graag een juridisch antwoord op wenst te hebben? Neem dan eens vrijblijvend contact met een van onze advocaten of bedrijfsjuristen op. Wij zijn u graag van dienst.

U kunt ons telefonisch bereiken via 088 – 88 3 8888 dan wel via de e-mail: info@legal8.nl.
[/av_textblock]