Advocaat arbeidsrecht in Houten

Advocaat arbeidsrecht in Houten. Bent u als ondernemer op zoek naar een advocatenkantoor arbeidsrecht in de buurt van Houten? Dan kunt u stoppen met zoeken! Onze medewerkers zijn zeer kundig op het gebied van het arbeidsrecht en kunnen u ter zake adviseren. Wij hebben veel kennis en ervaring op het arbeidsrecht, zowel op het gebied van advisering als in gerechtelijke procedures bij de rechtbanken en gerechtshoven in ons land.

Advocaten voor werkgevers

Werknemers die ondermaats presteren, hun best niet doen, zich niet aan de bedrijfsregels houden, erg vaak ziek zijn of verwijtbaar handelen: het is een zorg voor veel werkgevers. De vraag of u een werknemer kunt ontslaan, is dan ook een vraag die wij vaak voorgelegd krijgen. Het arbeidsrecht is bijzonder gecompliceerd en een foutje is snel gemaakt met soms verstrekkende gevolgen.

Maar het arbeidsrecht is breder dan alleen het ontslaan van werknemers: het arbeidsrecht is een erg breed rechtsgebied. Van het opstellen en controleren van arbeidsovereenkomsten tot het doorvoeren ontslagen en reorganisaties, van ziekte en re-integratie tot fusies en overnames, het valt allemaal onder de noemer ‘arbeidsrecht’. Het arbeidsrecht is een lastig rechtsgebied zodat juridische vertegenwoordiging absoluut vereist is.

Werknemer?

Bent u geen werkgever maar een werknemer? Dan kunnen wij u bijstaan indien u bijvoorbeeld een vaststellingsovereenkomst heeft ontvangen, welke overeenkomst u wenst te controleren. Wij kunnen het voorstel met u doornemen en u van advies voorzien. Desgewenst kunnen wij het ‘dossier’ ook voor u uit handen nemen en namens u optreden.

Advocaten in Houten

Wij zijn gevestigd aan de Duwboot in Houten. Een zeer centrale locatie in het midden van ons land. U vindt ons op een steenworp afstand van het Van der Valk Hotel aan de A27. Uiteraard bent u tijdens kantooruren welkom om op de koffie te komen en om kennis te maken.

Legal8