Advocaat beslag leggen

Advocaat beslagleggen. Het leggen van beslag kan een effectief middel zijn. Het leggen van beslag kan echter behoorlijke verstrekkende consequenties voor uw debiteur met zich meebrengen. Het is daarom verstandig het leggen van beslag goed te overwegen en ter zake juridisch advies in te winnen.

Verschil conservatoir en executoriaal beslag

Bij beslag wordt een onderscheid gemaakt tussen conservatoir en executoriaal beslag. Conservatoir beslag is beslag dat gelegd wordt voorafgaand of tijdens een gerechtelijke procedure. Dit wordt ook wel aangeduid als ‘bewarend beslag’. Is de gerechtelijke procedure reeds afgerond en wil de tegenpartij nog steeds niet betalen, dan spreekt met van executoriaal beslag. Dan gaan men dus echt over tot het uitvoeren van een vonnis van de rechter. Tussen beide vormen zitten dus grote verschillen.

Advocaat beslag leggen

Wenst u beslag te leggen, dan heeft u een advocaat nodig die een verzoekschrift voor het leggen van beslag kan indienen.

Natuurlijk kunnen wij u hierbij behulpzaam zijn. Graag bespreken wij samen met u wat wij voor u kunnen betekenen. Wij gaan natuurlijk graag voor u aan de slag!

Advocaat beslagleggen

Heeft u vragen over het leggen van beslag? Neem dan eens vrijblijvend contact op! Wij gaan als advocaat beslagleggen graag voor u aan de slag om ervoor te zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft!

U kunt ons bereiken op 088-8838888 of via de e-mail: info@legal8.nl.