Advocaat Ermelo

Wij zijn advocaten met als specialisatie het arbeidsrecht en commercieel contractenrecht. Wij staan voornamelijk ondernemers en werkgevers bij in commerciële geschillen. Ons kantoor is gevestigd in Houten (regio Utrecht) maar wij staan ondernemers in het hele land bij met juridisch advies. Zo ook in de omgeving van Ermelo waar mr. Daniel Burgers woonachtig is.

Ondernemers

Ondernemen is doorgaans niet eenvoudig. Maar met de juiste kennis en ervaring is ondernemen verantwoord. Ons doel hierbij is duidelijk: Legal8 wilt u als ondernemer laten ondernemen zonder juridische belemmeringen. Wij nemen uw juridische zorgen uit handen, zodat u uw focus op het ondernemen kunt houden.

De kracht van Legal8 ligt in de zakelijke wereld. Onze cliënten zijn dan ook met name ondernemers en ondernemingen binnen het MKB segment. Hiernaast staan wij kleine ondernemers bij zoals Zzp’ers en eenmanszaken en vennootschappen onder firma (vof). Hoewel onze focus bij ondernemers en ondernemingen ligt, kunnen wij op verzoek zaken van particulieren behandelen als het een zakelijk aspect betreft. Heeft u bijvoorbeeld een zakelijk contract gesloten of heeft u als werknemer een vaststellingsovereenkomst van uw werkgever gekregen? Bel of e-mail ons zodat wij kunnen bekijken of wij u verder kunnen helpen.

Advocaat arbeidsrecht Ermelo

Een van de rechtsgebieden waarin wij gespecialiseerd zijn is het arbeidsrecht. Werknemers die ondermaats presteren, hun best niet doen, zich niet aan de bedrijfsregels houden, erg vaak ziek zijn of verwijtbaar handelen: het is een zorg voor veel werkgevers. De vraag of u een werknemer kunt ontslaan, is dan ook een vraag die wij vaak voorgelegd krijgen. Het arbeidsrecht is bijzonder gecompliceerd en een foutje is snel gemaakt met soms verstrekkende gevolgen.

Maar het arbeidsrecht is breder dan alleen het ontslaan van werknemers: het arbeidsrecht is een erg breed rechtsgebied. Van het opstellen en controleren van arbeidsovereenkomsten tot het doorvoeren ontslagen en reorganisaties, van ziekte en re-integratie tot fusies en overnames, het valt allemaal onder de noemer ‘arbeidsrecht’. Het arbeidsrecht is een lastig rechtsgebied zodat juridische vertegenwoordiging absoluut vereist is.

Contact advocaat Ermelo

U kunt ons bereiken via 088-8838888 of via de e-mail info@legal8.nl. Natuurlijk bent u ook altijd welkom bij ons op kantoor. Schroom niet contact met ons op te nemen.

Legal8