Advocaat ondernemingsrecht Ermelo

Wij zijn advocaten met als specialisatie het ondernemingsrecht en commercieel contractenrecht. Wij staan voornamelijk ondernemers en werkgevers bij in commerciële geschillen. Ons kantoor is gevestigd in Houten (regio Utrecht) maar wij staan ondernemers in het hele land bij met juridisch advies. Zo ook in de omgeving van Ermelo waar mr. Daniel Burgers woonachtig is.

Advocaat ondernemingsrecht Ermelo

Een van de rechtsgebieden waarin wij gespecialiseerd zijn is het ondernemingsrecht en met name zakelijke contracten tussen bedrijven. Als ondernemer sluit u immers veel contracten. Het hoort bij het ondernemen. Voor u is het van groot belang om uw risico’s uit te sluiten of te beperken. Ook wenst u te voorkomen dat u een ‘wurgcontract’ tekent. Zakelijke contracten zijn vaak lang en uitgebreid en bevatten ook de bekende ‘kleine lettertjes’. En juist in de kleine lettertjes zitten vaak de risico’s: “the devil is in the detail“. Teken dus niet zomaar een zakelijk contract en laat u adviseren. Wij hebben veel kennis en ervaring op het gebied van het commerciële contractenrecht. Wij hebben bijvoorbeeld kennis en ervaring over het opstellen van overeenkomsten. Maar ook met betrekking tot het beëindigen daarvan en over uitlegverschillen. Ook procederen wij regelmatig over allerlei onderwerpen op dit gebied. Denk aan ontbinding van een commerciële overeenkomst, uitlegverschillen over bepaalde contractbepalingen en kort gedingen over nakoming van afspraken.

Hiernaast stellen wij algemene voorwaarden op en ook zakelijke privacyreglementen. Wij hebben kennis van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) zodat wij u ook op dit gebied kunnen bijstaan.

Bedrijfsovername

Heeft u behoefte aan deskundig advies of bijstand over een koop of verkoop van uw onderneming of een andere onderneming? Ook op dit specifieke terrein hebben wij kennis en ervaring met name indien u uw onderneming wenst te verkopen. Neem eens vrijblijvend contact met ons op. Op deze pagina kunt u meer lezen over dit onderwerp.

Contact advocaat ondernemingsrecht Ermelo

U kunt ons bereiken via 088-8838888 of via de e-mail info@legal8.nl. Natuurlijk bent u ook altijd welkom bij ons op kantoor. Schroom niet contact met ons op te nemen.

Uw contactpersoon is mr. Daniel Burgers.

Legal8