Advocaat ontslag Ermelo

Wij zijn advocaten met als specialisatie het arbeidsrecht en commercieel contractenrecht. Wij staan voornamelijk ondernemers en werkgevers bij in commerciële geschillen. Ons kantoor is gevestigd in Houten (regio Utrecht) maar wij staan ondernemers in het hele land bij met juridisch advies. Zo ook in de omgeving van Ermelo waar mr. Daniel Burgers woonachtig is.

Advocaat ontslag Ermelo

Een van de rechtsgebieden waarin wij gespecialiseerd zijn is het arbeidsrecht. Werknemers die ondermaats presteren, hun best niet doen, zich niet aan de bedrijfsregels houden, erg vaak ziek zijn of verwijtbaar handelen: het is een zorg voor veel werkgevers. De vraag of u een werknemer kunt ontslaan, is dan ook een vraag die wij vaak voorgelegd krijgen. Het arbeidsrecht is bijzonder gecompliceerd en een foutje is snel gemaakt met soms verstrekkende gevolgen.

Maar het arbeidsrecht is breder dan alleen het ontslaan van werknemers: het arbeidsrecht is een erg breed rechtsgebied. Een van de kernactiviteiten van onze arbeidsrecht advocaten is het ontslagrecht. mr. Daniel Burgers adviseer en procedeert al vele jaren op dit lastige onderwerp en kan u als geen ander vertellen hoe het zit en waar rekening mee te houden. Ook staat hij u graag bij in een procedure.

Contact advocaat ontslag Ermelo

U kunt ons bereiken via 088-8838888 of via de e-mail info@legal8.nl. Natuurlijk bent u ook altijd welkom bij ons op kantoor. Schroom niet contact met ons op te nemen.

Uw contactpersoon is mr. Daniel Burgers.

Legal8