[av_section min_height=’custom’ min_height_px=’380px’ padding=’default’ shadow=’no-border-styling’ bottom_border=’no-border-styling’ bottom_border_diagonal_color=’#333333′ bottom_border_diagonal_direction=” bottom_border_style=” custom_arrow_bg=” id=” color=’main_color’ custom_bg=” src=’https://legal8.nl/wp-content/uploads/2018/05/image.png’ attachment=’3502′ attachment_size=’full’ attach=’scroll’ position=’center center’ repeat=’stretch’ video=” video_ratio=’16:9′ overlay_opacity=’0.5′ overlay_color=” overlay_pattern=” overlay_custom_pattern=” av_element_hidden_in_editor=’0′ custom_class=”][/av_section] [av_textblock size=” font_color=” color=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”]

Bedrijfsjuristen in Houten

Ondernemen is niet eenvoudig. Maar met de juiste kennis en ervaring is ondernemen toch verantwoord. Onze bedrijfsjuristen kunnen u van dienst zijn bij het ondernemen. U kunt de Legal8 bedrijfsjuristen inschakelen voor juridisch advies ten aanzien van de meest uiteenlopende dossiers en juridische zaken. Onze betrokkenheid gaat hierbij verder dan ‘gewone service’. Wij kunnen u coachen bij het ondernemen, zodat u de juiste beslissingen kunt nemen.

Wij hechten veel waarde aan een goede relatie met onze klanten. Mede hierdoor bieden wij vaste prijsafspraken aan, zodat onze klanten nimmer voor nare verrassingen komen te staan. Ook is het afsluiten van juridische abonnementen bij ons mogelijk. Heeft u hier mogelijk interesse in? Bel of e-mail eens vrijblijvend. Wij zijn u graag van dienst.

Unieke combinatie tussen advocaten en bedrijfsjuristen

Legal8 bezit een unieke combinatie van advocaten en bedrijfsjuristen. Het handelen van onze bedrijfsjuristen is met name gericht op het ‘voorkomen’ van juridische problemen. Mocht er al een juridisch probleem zijn, dan ligt de nadruk van onze dienstverlening op het ‘genezen’ daarvan en kan een van onze advocaten voor u optreden.

Bedrijfsjuristen

Onze bedrijfsjuristen zijn werkzaam op nagenoeg alle terreinen waar ondernemers mee te maken hebben. Het accent van onze werkzaamheden ligt echter op de volgende rechtsgebieden:

Arbeidsrecht
Contractenrecht
Ondernemingsrecht
Incasso
Procesrecht

[/av_textblock]