HRM

Human Resource Management support is een activiteit die goed past in de filosofie van Legal8. Niet zomaar meedeinen op de golven, maar daadwerkelijk sturing geven en de juridische klippen omzeilen. Dat is ook strategisch vóórdenken en juridisch nádenken.

Juist op het gebied van HRM is het zaak van te voren goed na te denken over de wijze waarop een contract met een medewerker wordt aangegaan en onder welke voorwaarden. Een verkeerde keuze of onoplettendheid op dit gebied kan grote gevolgen hebben. Vandaar dat Legal8 u goed kan helpen bij de keuze van contracten en de structuur van uw organisatie.

Arbeidsovereenkomst opstellen

Legal8 is bij uitstek uw gesprekspartner als het gaat over het opstellen van arbeidsovereenkomsten voor bepaalde tijd, arbeidsovereenkomsten voor onbepaalde tijd en oproepcontracten (MUP, nul-urencontracten, min-max contracten) etc. Omdat (arbeids-)contracten een niet te onderschatten onderdeel zijn van uw bedrijfsvoering, is het zaak hier adequaat mee om te gaan. Legal8 is u hier graag bij van dienst.

Heeft u vragen over het opstellen van arbeidsovereenkomsten, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Voor meer informatie over het opstellen van arbeidsovereenkomsten, verwijzen wij u naar onze pagina arbeidsovereenkomst opstellen.

VAR-verklaring of internationale betrekkingen

Ook voor complexe vraagstukken met betrekking tot de vraag of er sprake is van een dienstverband of zelfstandig ondernemerschap, freelance contracten, VAR-verklaringen en internationale betrekkingen kunt bij Legal8 terecht.

U kunt onze HRM-afdeling telefonisch bereiken op 088 – 88 3 88 88. Ook kunt u ons via de e-mail bereiken: info@legal8.nl.