Incasso advocaat Utrecht

Incasso advocaat Utrecht. Heeft u openstaande zakelijke facturen die u snel betaald wilt hebben? Door de incassomethode van Legal8 wordt het uw debiteur duidelijk dat uw geduld op is. De debiteur weet dan dat het menens is en kiest vaak eieren voor zijn geld.

Wij kunnen uw vorderingen ter incasso nemen en indien er dan nog niet betaald wordt, een procedure bij de rechtbank voor u starten. We begeleiden u door het traject en gaan er vol voor! En indien gewenst kunnen wij conservatoir beslag leggen om uw vordering ‘veilig te stellen’. Dit doen wij alleen nadat wij u ter zake hebben geïnformeerd en u hier bewust voor kiest. Er zijn aan het leggen van beslag de nodige kosten en risico’s aan verbonden waar wij u graag nader over informeren.

Wij zijn advocaten; geen incassobureau

Iedereen kan een incassobureau starten. Daar is geen diploma voor nodig. Het starten van een advocatenkantoor kan niet zomaar: daarvoor gelden strenge eisen. Wij zijn echter ‘meesters in de rechten’. Niet alleen hebben wij veel incasso ervaring, wij zijn in tegenstelling tot een regulier incassobureau ook deskundig als het aankomt op een gerechtelijke procedure, het leggen van beslag en het aanvragen van een faillissement. Hiernaast zijn wij in staat juridisch te reageren op alle verweren van uw debiteur. Wij hebben juridisch verstand van zaken. Ook een eventueel hoger beroep voeren wij graag.

Wij staan voor snelheid, betrokkenheid en deskundigheid. En dat op basis van zeer scherpe tarieven. Wij stellen uw belang als klant altijd op 1. In veruit de meeste gevallen ontvangt u na onze inmenging uw totale vordering!

Incasso advocaat Utrecht: zakelijke vorderingen

Wij behandelen alleen zakelijke vorderingen (vorderingen op bedrijven). Ook zijn wij open en eerlijk in het ‘soort’ vorderingen die wij behandelen. Omdat wij een juridisch kantoor zijn, hebben wij ons gespecialiseerd in incasso’s met een bepaalde hoogte en/of met een juridisch geschil. Incasso’s voor ‘kleine’ vorderingen (< € 2.000,-) heeft op basis van alleen no cure no pay vaak weinig zin. Dit komt met name omdat de debiteur ‘weet’ dat schuldeisers doorgaans alleen bij grote vorderingen bereid zijn te procederen.

Hiernaast kunnen wij onze principes van juridische daadkracht en doorpakken meestal niet ten uitvoer leggen bij kleine incasso’s. Wij behandelen dus met name de hogere incasso’s (qua bedragen).

Incasso Utrecht

Ons kantoor is gevestigd in Houten op slechts enkele kilometers van Utrecht. Bent u ondernemer in Utrecht of de omgeving Utrecht en heeft u openstaande zakelijke facturen? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag voor u aan de slag en doen er alles binnen onze macht aan om uw openstaande facturen zo spoedig mogelijk betaald te krijgen.

No cure no pay incasso

Onze incasso kan plaatsvinden op basis van no cure no pay.