Incassobureau Ermelo

Incassobureau Ermelo: bent u ondernemer in de regio Ermelo en heeft u openstaande facturen? Schakel ons vooral in! Door onze incassomethode wordt het uw debiteur duidelijk dat uw geduld op is. De debiteur weet dan dat het menens is en kiest eieren voor zijn geld.

No cure no pay incasso Ermelo!

Schakel nu uw incasso advocaat in en geef ons een belletje of een e-mail. Natuurlijk gaan wij erg graag voor u aan de slag. Het buitengerechtelijke traject is op basis van no cure no pay. Wij kunnen uw vorderingen ter incasso nemen en indien er dan nog niet betaald wordt, een procedure voor u starten. We begeleiden u door het traject en gaan er vol voor! En indien gewenst kunnen wij conservatoir beslag leggen om uw vordering ‘veilig te stellen’. Dit doen wij alleen nadat wij u ter zake hebben geïnformeerd en u hier bewust voor kiest. Er zijn aan het leggen van beslag de nodige kosten en risico’s aan verbonden waar wij u graag nader over informeren.

Geen incassobureau

Voor de duidelijkheid: wij zijn geen regulier incassobureau maar incasso advocaten en juristen. Iedereen kan een incassobureau starten. Daar is geen diploma voor nodig. Het starten van een juristen- en advocatenkantoor kan niet zomaar: daarvoor gelden strenge eisen. De medewerkers van Legal8 hebben echter de masteropleiding rechten afgerond en zijn dus ‘meesters in de rechten’. Niet alleen hebben wij veel incasso ervaring, wij zijn in tegenstelling tot een regulier incassobureau ook deskundig als het aankomt op een gerechtelijke procedure, het leggen van beslag en het aanvragen van een faillissement. Hiernaast zijn wij in staat juridisch te reageren op alle verweren van uw debiteur: wij hebben juridisch verstand van zaken.

Hoog slagingspercentage

Juist omdat wij staan voor “doorpakken”, is ons slagingspercentage hoog. Lukt het in de minnelijke fase niet omdat uw debiteur weigert mee te werken? Dan maar in de gerechtelijke fase! Het is toch zonde om een openstaande vordering zomaar af te boeken? Wenst u met een van onze incasso advocaten of medewerkers te sparren? Neem vooral contact met ons op via:

088-8838888

of

info@collect8.nl