Incassobureau inschakelen?

Incassobureau inschakelen? Soms is het inschakelen van een incasso advocaat een slimmere zet. Een incasso advocaat heeft namelijk meer middelen om uw vordering te incasseren. Niet alleen hebben wij diepgaande kennis van het recht en moeten wij elk jaar de benodigde PO-punten halen in het kader van permanente opleiding, een incasso advocaat heeft simpelweg meer middelen. Wij kunnen alle vorderingen incasseren en daar ook voor procederen.

Een incassobureau kan geen procedure voeren met betrekking tot vorderingen boven € 25.000,- en dat kunnen wij wel. Ook kan een incassobureau geen hoger beroep procedure voeren en dat kunnen wij wel. Een incassobureau kan geen beslag voor u laten leggen en dat kunnen wij wel. Verder is een incasso advocaat bevoegd om een faillissementsaanvraag in te dienen bij de rechtbank en dat kan een incassobureau niet.

Iedereen kan een incassobureau starten. Daar is geen diploma voor nodig. Het starten van een advocatenkantoor kan niet zomaar: daarvoor gelden strenge eisen. Wij zijn echter ‘meesters in de rechten’. Niet alleen hebben wij veel incasso ervaring, wij zijn in tegenstelling tot een regulier incassobureau ook deskundig als het aankomt op een gerechtelijke procedure, het leggen van beslag en het aanvragen van een faillissement. Hiernaast zijn wij in staat juridisch te reageren op alle verweren van uw debiteur. Wij hebben juridisch verstand van zaken. Ook een hoger beroep voeren wij graag.

Een incassobureau is dus niet hetzelfde als een incasso advocatenkantoor. Een incasso advocaat heeft veel krachtigere middelen om uw vorderingen betaald te krijgen!

No cure no pay incasso

Overigens kunnen ook advocaten het (buitengerechtelijke) traject op basis van no cure no pay verrichten ondanks dat incassobureaus daar soms anders over denken. Wij staan verder voor snelheid, betrokkenheid en deskundigheid. En dat op basis van zeer scherpe tarieven. Wij stellen uw belang als klant altijd op 1. In veruit de meeste gevallen ontvangt u na onze inmenging uw totale vordering!

Gespecialiseerd in zakelijke incasso

Legal8 is gespecialiseerd in het incasseren van openstaande facturen met betrekking tot zakelijke debiteuren (bedrijven). Wilt u meer weten? Neem eens vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Legal8 incasso