Juridisch advies Houten

Juridisch advies Houten: bent u op zoek naar een laagdrempelig en betaalbaar juridisch kantoor op het gebied van arbeidsrecht, contracten en/of ondernemingsrecht? En het liefst in Houten of de omgeving Utrecht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij staan doorgaans ondernemingen bij. Wij weten uit eigen ervaring dat ondernemen vaak niet eenvoudig is. Maar met de juiste kennis en ervaring is ondernemen absoluut verantwoord. Ons doel hierbij is duidelijk: wij willen u als ondernemer laten ondernemen zonder juridische belemmeringen. Wij nemen de juridische zorgen uit handen zodat u uw aandacht volledig op het ondernemen kunt richten.

Wel ondernemers en ondernemingen, geen particulieren

Ook over onze doelgroep zijn wij duidelijk: wij richten ons op ondernemers en ondernemingen en niet op particulieren of consumenten. Onze kracht ligt in de zakelijke wereld en wij denken ‘vanuit’ ondernemers. Bent u op zoek naar betrokken en ondernemende juristen/advocaten die uw belangen als ondernemer en/of onderneming als dé belangrijkste pijler beschouwen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij staan met name MKB-ondernemingen bij met deskundige bijstand in allerlei soorten kwesties. Ondanks dat we ons niet richten op particulieren, betekent dit niet dat we nooit particulieren bij staan. Dat doen we op verzoek namelijk wel. Neem vooral eens contact op om te bezien of wij uw advies of zaak in behandeling kunnen nemen.

Kantoor in Houten

Ons kantoor is in Houten, vlakbij de A27. Wij hebben voldoende parkeerplek en ontvangen u graag op de koffie. Maak vooral vrijblijvend een afspraak bij ons op kantoor.

Uw contactpersoon is Daniel Burgers.

Daniel Burgers

Daniel Burgers

Legal8