Legal8 is er voor ondernemers

Ondernemers laten ondernemen zonder juridische belemmeringen. Dát is ons doel!

Ondernemen is niet eenvoudig. Maar met de juiste kennis en ervaring is ondernemen verantwoord. Ons doel hierbij is duidelijk: wij willen u als ondernemer laten ondernemen zonder juridische belemmeringen. Wij nemen de juridische zorgen uit handen zodat u uw aandacht volledig op het ondernemen kunt richten.

Wel ondernemers en ondernemingen, geen particulieren en consumenten

Ook over onze doelgroep zijn wij duidelijk: wij richten ons op ondernemers en ondernemingen en niet op particulieren of consumenten. Onze kracht ligt in de zakelijke wereld en wij denken ‘vanuit’ ondernemers. Bent u op zoek naar betrokken en ondernemende juristen/advocaten die uw belangen als ondernemer en/of onderneming als dé belangrijkste pijler beschouwen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Expertises

Wij zijn werkzaam op nagenoeg alle terreinen waar ondernemers mee te maken hebben. Het accent van onze werkzaamheden (onze expertises) ligt echter op de volgende rechtsgebieden:

Unieke combinatie tussen advocaten en bedrijfsjuristen

Legal8 bezit een unieke combinatie van advocaten en bedrijfsjuristen. Het handelen van onze bedrijfsjuristen is met name gericht op het ‘voorkomen’ van juridische problemen. Mocht er al een juridisch probleem zijn, dan ligt de nadruk van onze dienstverlening op het ‘genezen’ daarvan en kan één van onze advocaten voor u optreden.

Contact Legal8

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.  Ons hoofdkantoor in Houten gevestigd, maar wij zijn landelijk werkzaam. Waar u ook gevestigd bent, wij komen graag met u in contact.

T: 088-8838888
E: info@legal8.nl

[/av_textblock]