De activiteiten van Legal8 zijn gestart op 1 mei 1999, maar worden vanaf 11 februari 2011 onder de naam Legal8 verricht. Legal8 is een onafhankelijk juridisch adviesbureau, dat zich onderscheidt in de klantbenadering en betrokkenheid bij onze klanten. Wij streven naar het geven van goed en betaalbaar juridisch advies.

Over Legal8: maatschappelijke en sportieve projecten

Hiernaast is Legal8 ook actief op maatschappelijk en sportief vlak. Zo is Legal8 sponsor van verschillende (sport)evenementen en organiseert Legal8 de jaarlijkse ‘bedrijfstenniscompetitie’ in Houten, waar verschillende regionale toptennissers aan meedoen.

Lid van NEVOA


Onze juristen zijn lid van NEVOA: de Beroepsorganisatie voor Bedrijfsjuridisch Adviseurs. U kunt ons derhalve vinden op de website van NEVOA: www.nevoa.nl.
NEVOA zet zich voortdurend voor haar leden in om het kennisniveau te vergroten en de uitoefening van het beroep van bedrijfsjuridisch adviseur verder te professionaliseren. Doordat onze juristen lid zijn van NEVOA, zijn onze juristen onderworpen aan permanente educatie, waardoor de juridische kennis up to date is en ook blijft. Onderscheidend ten opzichte van andere juridische professionals is een focus op een duurrelatie met de cliënt. Dit laatste is voor ons van groot belang.
Legal8 LinkedIn