Route Legal8 regio Utrecht / Houten

Met het openbaar vervoer

Neem de trein naar station Houten Castellum. Verlaat het perron via trap of lift en loop de kant op waar de Albert Heijn zich bevindt. Neem de eerste trap aan uw rechterhand. U bevindt zich nu op een weg die parallel aan het spoor loopt. Loop circa 250 meter rechtdoor met het spoor aan uw rechterhand. Ga linksaf onder de eerste onderdoorgang van het gebouw dat parallel aan het spoor staat en daarna direct rechts de parkeerplaats op. De ingang van De Bouw 115 ligt op circa 50 meter aan uw rechterhand. Ons kantoor bevindt zich op de tweede verdieping.

Met de auto

Vanuit richting Arnhem

Volg de A12 richting Utrecht. Bij Utrecht A27 richting ‘Breda’ aanhouden. Neem afslag Houten en daarna de 2e afslag van de rotonde. Neem bij de volgende rotonde de 1e afslag. Bij de tweede verkeerslichten rechtsaf de Rondweg op. Vervolgens bij de derde verkeerslichten linksaf de Koppeling op (volg ‘De Bouw’). Neem bij de rotonde de 2e afslag en volg de weg tot de volgende rotonde en neem de eerste afslag (De Bouw). De weg blijven volgen en bij het kantoorgebouw dat parallel aan het spoor ligt de 2e onderdoorgang van het gebouw nemen en direct links afslaan de parkeerplaats op naar De Bouw 115. U kunt uw auto hier gratis parkeren.

Vanuit richting Amsterdam

Volg de A2 richting Utrecht. Bij Utrecht ‘Ring Utrecht’ aanhouden naar de A12 en bij knooppunt Oudenrijn ‘Houten (A27)’. Vervolgens ‘Breda A27’ aanhouden. Op de A27 afslag Houten nemen en daarna de 2e afslag van de rotonde. Neem bij de volgende rotonde de 1e afslag. Bij de tweede stoplichten rechtsaf de Rondweg op. Vervolgens bij de derde stoplichten linksaf de Koppeling op (volg ‘De Bouw’). Neem bij de rotonde de 2e afslag en volg de weg tot de volgende rotonde en neem de eerste afslag (De Bouw). De weg blijven volgen en bij het kantoorgebouw dat parallel aan het spoor ligt de 2e onderdoorgang van het gebouw nemen en direct links afslaan de parkeerplaats op naar De Bouw 115. U kunt uw auto hier gratis parkeren.

Vanuit richting Den-Bosch

Volg de A2 richting Utrecht. Bij ‘Utrecht A27’ gaat u de A27 op. Op de A27 afslag Houten nemen en daarna de 2e afslag van de rotonde. Neem bij de volgende rotonde de 1e afslag. Bij de tweede stoplichten rechtsaf de Rondweg op. Vervolgens bij de derde stoplichten linksaf de Koppeling op (volg ‘De Bouw’). Neem bij de rotonde de 2e afslag en volg de weg tot de volgende rotonde en neem de eerste afslag (De Bouw). De weg blijven volgen en bij het kantoorgebouw dat parallel aan het spoor ligt de 2e onderdoorgang van het gebouw nemen en direct links afslaan de parkeerplaats op naar De Bouw 115. U kunt uw auto hier gratis parkeren.