Openstaande facturen?

Heeft u openstaande facturen? Wij kunnen u helpen om uw openstaande facturen spoedig betaald te krijgen. Onze incasso-methode is efficiënt, niet alleen vanwege onze nauwe betrokkenheid bij u als klant en onze (juridische) deskundigheid, maar ook vanwege een verregaande automatisering van het incassoproces.

Door onze incasso-methode wordt het de debiteur duidelijk dat uw geduld op is. De debiteur weet dan dat het menens is en kiest vaak eieren voor zijn geld. Mede vanwege onze juridische achtergrond, is onze incassoformule succesvol.

No cure no pay incasso Houten

Vordering online indienen

Wij verrichten de incassowerkzaamheden via een speciaal daartoe ingerichte afdeling genaamd: Collect8. Via de onderstaande link kunt u gemakkelijk al uw incassovorderingen online indienen. Wij nemen uw incassoverzoek binnen één werkdag in behandeling!

www.collect8.nl

De incassokosten worden berekend conform de Wet Incassokosten (WIK). Op onze website www.collect8.nl kunt u gebruik maken van een handig rekenmodel. U krijgt direct de totale incassokosten te zien (deze incassokosten worden bij uw debiteur in rekening gebracht).

No cure no pay incasso Houten

Ook indien u niet in de regio Utrecht / Houten bent gevestigd, kunt u uw vorderingen indienen op basis van het principe no cure no pay incasso Houten. Wij werken landelijk en met een online systeem. U kunt via onze website online onbeperkt en geheel gratis vorderingen indienen!

Incassoprocedure

Ook indien ons minnelijke incassotraject geen volledige betaling oplevert, dan kunnen wij op uw verzoek een gerechtelijke incasso procedure starten. Wij zullen omtrent de kosten en het verloop van deze procedure vooraf met u afspraken maken. Wilt u hier meer informatie over weten, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via: info@legal8.nl. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken via 088 – 88 3 8888.