No cure no pay incasso voor bedrijven: heeft u als bedrijf last van openstaande facturen? Betalen debiteuren doorgaans te laat of zelfs helemaal niet? Schakel Legal8 in om te krijgen waar u recht op heeft. Wij kunnen op basis van no cure no pay voor u aan de slag.

Incasso Legal8

Door de incasso-methode van Legal8 wordt het de debiteur duidelijk dat uw geduld op is. De debiteur weet dan dat het menens is en kiest vaak eieren voor zijn geld. Schakel nu uw incasso advocaat in en geef ons een belletje of een e-mail. Natuurlijk gaan wij erg graag voor u aan de slag.

No cure no pay incasso voor bedrijven

Wij kunnen uw vorderingen ter incasso nemen en indien er dan nog niet betaald wordt, een procedure voor u starten. We begeleiden u door het traject en gaan er vol voor! En indien gewenst kunnen wij conservatoir beslag leggen om uw vordering ‘veilig te stellen’. Dit doen wij alleen nadat wij u ter zake hebben geïnformeerd en u hier bewust voor kiest. Er zijn aan het leggen van beslag de nodige kosten en risico’s aan verbonden waar wij u graag nader over informeren.

Ook kunnen wij u incasso advies geven. Wij zijn advocaten en hebben veel ervaring (10+ jaren) in het behandelen van zakelijke incasso’s. Wij kunnen u bijvoorbeeld adviseren over uw factureringssysteem en uw herinneringen en aanmaningen. Door dit goed of beter in te richten, zult u doorgaans al eerder en beter betaald krijgen. Hiernaast kunnen wij u adviseren met betrekking situaties die helaas geen betaling opleveren. Wij kunnen u hierbij helpen zodat u ook dan betaald krijgt!

Incasso voor schuldeisers

Wij werken voor schuldeisers en niet voor schuldenaren (debiteuren). Krijgt u nog geld van uw zakelijke relatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Juridisch verstand van zaken

Iedereen kan een incassobureau starten. Daar is geen diploma voor nodig. Het starten van een advocatenkantoor kan echter niet zomaar: daarvoor gelden strenge eisen. Wij zijn ‘meesters in de rechten’. Niet alleen hebben wij veel incasso ervaring, wij zijn in tegenstelling tot een regulier incassobureau ook deskundig als het aankomt op een gerechtelijke procedure, het leggen van beslag en het aanvragen van een faillissement. Hiernaast zijn wij in staat juridisch te reageren op alle verweren van uw debiteur. Wij hebben dus juridisch verstand van zaken.

Incasso indienen: no cure no pay

Dien uw zakelijke incasso bij ons in door ons te e-mailen via info@legal8.nl of info@collect8.nl. Wij nemen doorgaans nog dezelfde dag contact met u op. Als u ons meteen de openstaande facturen, herinneringen etc. en de gegevens van de debiteur stuurt, kunnen wij ook direct de incasso starten. Wij werken in het buitengerechtelijke traject doorgaans op basis van no cure no pay!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn u graag van dienst!

Legal8 Advocaten