Advocaten in Houten

Advocaten in Houten. Uw advocaat op het arbeids– en contractenrecht in de regio Utrecht. Wij zijn gevestigd in het midden van het land in Houten en het merendeel van onze cliënten is ook gevestigd in de regio Utrecht. Echter, aangezien wij landelijk werken kunnen wij alle ondernemers en ondernemingen in Nederland van dienst zijn.

Arbeidsrecht en contractenrecht

U kunt als ondernemer of onderneming bij ons terecht voor advies op het gebied van het arbeids- of het algemeen contractenrecht. Wij procederen ook op deze gebieden en bezitten specialistische proceskennis- en ervaring. Onderwerpen waar wij ons veel mee bezig houden zijn (flexibele) arbeidsovereenkomsten, ontslagen, reorganisaties, commerciële contracten, algemene voorwaarden en zakelijke geschillen.

Wij hebben ervaring in het voeren van reguliere procedures zowel bij de rechtbanken als bij de gerechtshoven. Hiernaast voeren wij met regelmaat kort geding procedures. Natuurlijk voeren wij alleen procedures als het echt niet anders kan en als u dat wenst. Vaak is echter een minnelijke oplossing gewenst, hetgeen wij ook zullen onderzoeken. Maar lukt dat om welke reden dan ook niet, dan kunnen wij u in rechte bijstaan om ervoor te zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft!

Wij denken graag met u als ondernemer mee. Aangezien wij zelf ook ondernemers zijn, weten wij waar u mee te maken heeft of mee te maken kunt krijgen.

Focus op ondernemingen

Bent u een ondernemer of onderneming en op zoek naar een advocaat in de regio Utrecht? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij zij u en uw onderneming graag van dienst. Onze focus ligt volledig bij ondernemers en ondernemingen.

U kunt ons bereiken via de telefoon: 088-8838888 of via de e-mail: info@legal8.nl.

Advocaten in Houten

Legal8 Houten