Arbeidsrecht

Werknemers die ondermaats presteren, hun best niet doen, zich niet aan de bedrijfsregels houden, erg vaak ziek zijn of verwijtbaar handelen: het is een zorg voor veel werkgevers. De vraag of u een werknemer kunt ontslaan, is dan ook een vraag die wij vaak voorgelegd krijgen. Het arbeidsrecht is bijzonder gecompliceerd en een foutje is snel gemaakt. Voorkom fouten en laat ons met u meekijken!

Maar het arbeidsrecht is breder dan alleen het ontslaan van werknemers: het arbeidsrecht is een erg breed rechtsgebied. Van het opstellen en controleren van arbeidsovereenkomsten tot ontslagen, van ziekte en re-integratie tot fusies en overnames, het valt allemaal onder de noemer ‘arbeidsrecht’.

Focus op werkgevers

Onze dienstverlening is met name gericht op werkgevers. Deskundig en eerlijk juridisch advies voor werkgevers, dát is waar wij voor staan.
Onze juristen adviseren werkgevers op onder meer de volgende deelgebieden:

Arbeidsrecht deelgebieden

Arbeidsrecht regio Utrecht

U kunt ook bij ons terecht voor juridisch advies indien u niet in de regio Utrecht / Houten bent gevestigd. Voor nadere informatie kunt u ons vrijblijvend mailen via: info@legal8.nl. Wij zijn u graag van dienst.