Advocaten voor ondernemers

Legal8 is een advocatenkantoor dat zich richt op ondernemers en ondernemingen. Dat doen wij al sinds de start van Legal8 in 2011 en dat zullen wij ook blijven doen. Zelf zijn onze advocaten ook ondernemers zodat wij uit eigen ervaring weten waar u tegen aan kunt lopen. U treft bij Legal8 dus advocaten die van ondernemen houden.

Lage drempels

Ons kantoor voert een laagdrempelige en slagvaardige praktijk voor ondernemers. Wij werken op informele wijze en met korte lijnen. Doorgaans krijgt u ons direct aan de lijn en staan wij u graag te woord. Zijn onze advocaten op dat moment niet bereikbaar, dan bent u ervan verzekerd dat zij u binnen een dag terugbellen. Laagdrempelig, deskundig en korte lijnen!

Legal8 ondernemers

U kunt als ondernemer bij ons terecht met vragen en kwesties op het gebied van het arbeidsrecht, contractenrecht, ondernemingsrecht en incassorecht. Overal waar u tegen aanloopt binnen deze rechtsgebieden, kunt u aan ons voorleggen. Denk aan het aannemen of ontslaan van personeel, het beoordelen van complexe arbeidssituaties, het opstellen of controleren van een commerciële overeenkomst, het kopen of verkopen van een (deel van een) onderneming en het incasseren van een openstaand geldbedrag. Wij kunnen het allemaal voor u oppakken en dat tegen zeer scherpe tarieven.

Juridisch abonnement

Wij bieden onze cliënten de mogelijkheid om een juridisch abonnement af te sluiten. Op die manier is de drempel tot advies nóg lager en profiteert u als ondernemer van mooie voordelen. Leest u eens verder over ons juridisch abonnement op deze pagina.

Contact

Neem eens vrijblijvend contact met ons op! Wij zijn u graag van dienst ongeacht of u een kleine, middel grote of grote onderneming bent. Uiteraard bent u ook van harte welkom om bij ons op kantoor in Houten kennis te komen maken. Wij zetten graag een verse kop koffie voor u klaar.