Juridisch advies ondernemers Houten

Juridisch advies voor ondernemers in de regio Houten. Wij zijn ondernemende advocaten gevestigd aan de Duwboot in Houten, vlak naast de A27. Een groot deel van onze cliënten is eveneens gevestigd in Houten of in de directe omgeving zoals Utrecht, Zeist, Bunnik, Schalkwijk of Wijk bij Duurstede. Wij werken echter ook buiten deze regio, dus schroom niet contact op te nemen als u elders gevestigd of woonachtig bent.

Met name ondernemers

Onze focus en onze kracht ligt met name bij ondernemers en Mkb-ondernemingen van een paar tot honderd(en) werknemers. Wij zijn zelf ook ondernemers en kunnen u mede daarom goed adviseren. Bent u ondernemer en heeft u behoefte aan juridisch advies? Neem dan eens contact met ons op om te bezien of wij u van dienst kunnen zijn.

Werknemers

Dit wil echter niet zeggen dat wij geen werknemers bijstaan. Weliswaar ligt onze focus bij werkgevers/ondernemers, maar in bepaalde situaties staan wij ook werknemers bij. Denk aan werknemers die met een vaststellingsovereenkomst geconfronteerd worden of geschillen met betrekking tot statutair bestuurders. Bent u werknemer en heeft u behoefte aan juridisch advies? Neem dan eens contact met ons op om te bezien of wij u van dienst kunnen zijn.

Juridisch advies Houten arbeidsrecht

Wij hebben veel kennis en ervaring op het arbeidsrecht zowel op het gebied van advisering als in gerechtelijke procedures bij de rechtbanken en gerechtshoven in ons land. Wij behandelen het arbeidsrecht in brede zin: van het opstellen en controleren van arbeidsovereenkomsten tot het doorvoeren ontslagen en reorganisaties, van ziekte en re-integratie tot fusies en overnames etc. Het arbeidsrecht is een lastig rechtsgebied zodat juridische vertegenwoordiging zeker geen overbodige luxe is.

Juridisch advies Houten contractenrecht

Als ondernemer sluit u veel contracten. Het hoort immers bij het ondernemen. Voor u is het van groot belang om uw risico’s uit te sluiten of te beperken. Ook wenst u te voorkomen dat u een ‘wurgcontract’ tekent. Zakelijke contracten zijn vaak lang en uitgebreid en bevatten ook de bekende ‘kleine lettertjes’. En juist in de kleine lettertjes zitten vaak de risico’s: “the devil is in the detail“. Wij kunnen met u meekijken om nare verrassingen te voorkomen.

Heeft u nog vragen of opmerkingen?

Heeft u behoefte aan juridisch advies? Neem dan eens contact met ons op. U kunt ons vrijblijvend bereiken via de telefoon (088-8838888) en via de e-mail (info@legal8.nl). Wij vernemen graag van u en zijn u graag van dienst!