No cure no pay incasso van A tot Z

Met onze zakelijke incassomethode op basis van no cure no pay betaalt u ons niets als wij uw openstaande vordering niet kunnen incasseren. Een groot verschil ten opzichte van reguliere incassobureaus is dat wij incasso advocaten zijn. Niet alleen zijn wij juridisch deskundig, wij kunnen ongeacht de hoogte van uw vordering voor u procederen bij elke rechtbank en gerechtshof.

Hiernaast bent u bij ons verzekerd van no cure no pay incasso van A tot Z. Hiermee bedoelen wij dat wij, in tegenstelling tot reguliere incassobureaus, alle vorderingen bij de rechter kunnen behandelen. Incassobureaus kunnen slechts tot € 25.000,- procederen en in hoger beroep kunnen zij u voor geen enkele vordering bijstaan. Wij kunnen alle vorderingen bij alle rechtbanken én in hoger beroep voor u behandelen. Incasso van A tot Z!

No cure no pay incasso

Dit principe geldt voor reguliere zakelijke incasso’s en niet met betrekking tot maatwerk en ook niet met betrekking tot het gerechtelijke traject. Stel dat uw debiteur ook na onze inmenging nog niet tot betaling overgaat (dat komt zelden voor, maar toch), dan kunnen wij op uw verzoek een gerechtelijke incasso procedure starten. Een dergelijke procedure wordt verricht op basis van ons uurtarief en slechts na uw goedkeuring. Wij (advocaten) mogen procedures niet op basis van no cure no pay verrichten.

No cure no pay incasso advocaten

Wij kunnen uw vorderingen ter incasso nemen en indien er dan nog niet betaald wordt, een procedure voor u starten. We begeleiden u door het traject en gaan er vol voor! En indien gewenst kunnen wij conservatoir beslag leggen om uw vordering ‘veilig te stellen’. Dit doen wij alleen nadat wij u ter zake hebben geïnformeerd en u hier bewust voor kiest. Er zijn aan het leggen van beslag de nodige kosten en risico’s aan verbonden waar wij u graag nader over informeren.

Ook kunnen wij u incasso advies geven. Wij zijn advocaten en hebben veel ervaring (10+ jaren) in het behandelen van zakelijke incasso’s. Wij kunnen u bijvoorbeeld adviseren over uw factureringssysteem en uw herinneringen en aanmaningen. Door dit goed of beter in te richten, zult u doorgaans al eerder en beter betaald krijgen. Hiernaast kunnen wij u adviseren met betrekking situaties die helaas geen betaling opleveren. Wij kunnen u hierbij helpen zodat u ook dan betaald krijgt!

Heeft u openstaande vorderingen? Dien ze bij ons in en wij gaan voor u aan de slag! U kunt de facturen en andere relevante informatie aan ons e-mailen via: info@legal8.nl of info@collect8.nl.