Waarom Legal8 en niet een ander kantoor?

 

Waarom zou u met ons in zee gaan en niet met een ander advocaten- of juristenkantoor? Dat is een goede vraag die wij maar al te graag beantwoorden.

Laagdrempelig

De eerste reden waarom u met ons in zee zou moeten gaan, is dat wij laagdrempelig zijn. In tegenstelling tot veel andere advocatenkantoren, hanteren wij een zeer informele en open sfeer en zijn wij gemakkelijk bereikbaar. Doorgaans heeft u direct een van onze advocaten aan de lijn die u graag te woord staat. U bent altijd welkom bij ons op kantoor voor een kop koffie of een goed gesprek zonder dat de meter meteen gaat lopen.

Informeel als het kan, formeel als het moet

De tweede reden waarom u bij ons aan het juiste adres bent, is dat wij informeel zijn als het kan, maar formeel zijn als het moet. Veel advocatenkantoren zijn in de regel juist formeel hetgeen drempelverhogend kan werken. Bij ons treft u een zeer informele sfeer aan, hetgeen cliënten waarderen. Maar bent u verwikkeld in een zware juridische kwestie en/of is een bezoek aan de rechtbank nodig, dan gaat de toga aan en treden wij formeel op. Zo bent u bij ons verzekerd van een informele setting met een formele aanpak indien nodig.

Persoonlijk betrokken

De derde reden is onze persoonlijke betrokkenheid. Het helpen van cliënten zit in ons DNA en wij houden ervan om er “volle bak” voor te gaan. Wij durven met recht te stellen dat onze persoonlijke betrokkenheid in uw situatie en uw bedrijf groter is dan u bij een ander zult aantreffen.

Korte lijnen

De vierde reden is het feit dat wij korte lijnen hebben en snel kunnen schakelen. Als u ons kantoornummer belt krijgt u weliswaar het secretariaat aan de lijn, maar daarna wordt u direct doorverbonden met onze advocaten. De meeste vaste cliënten hebben daarnaast de mobiele nummers van onze advocaten en leggen direct contact. Heeft u vandaag met spoed iets nodig? Dan gaan wij er zo goed als alles aan doen om dat te laten lukken.

Deskundig en ervaren

Wij zijn verder specialisten op het gebied van het arbeidsrecht, contractenrecht en incasso’s. Op deze rechtsgebieden hebben wij jarenlange ervaring; zowel in als buiten rechte. Wij nemen de tijd om naar uw situatie te kijken en komen met een deskundig, to the point advies zonder onnodig juridisch jargon. Onze ervaring ziet met name op ondernemingen van klein tot groot. Omdat wij op deze gebieden specialisten zijn, kunt u ervan uitgaan dat wij uw zaak en uw belangen met uitstekende zorg behandelen. Hiernaast hebben wij kennis en ervaring op een relatief ‘nieuw’ rechtsgebied: klimaatrecht. Wij kunnen u en uw onderneming op dit ‘rechtsgebied van de toekomst’ adviseren en bijstaan.

Scherpe tarieven en juridisch abonnement

En last but not least: wij hanteren scherpe tarieven. Hiernaast bieden wij een juridisch abonnement aan waarmee u verzekerd bent van juridische bijstand tegen nog scherpere tarieven. Heeft u liever een vaste prijsafspraak zodat u precies weet waar u aan toe bent? Wat ons betreft ook geen enkel probleem!

Cursussen met legal quiz!

Wellicht ook interessant om te weten is dat wij cursussen verzorgen voor uw personeel met, indien gewenst, een interessante Legal quiz! Wij doen dit inmiddels enige tijd en de reacties zijn louter positief. Mede doordat onze cursussen ook in quizvorm gegeven kunnen worden, wordt het allerminst een saai juridisch betoog. Uw personeel wordt met een interactieve quiz niet alleen op een speelse manier op de hoogte gebracht van een bepaald onderwerp, maar wordt ook uitgedaagd om de vragen goed te beantwoorden. En er is uiteraard een prijs voor de winnaar of het winnende team!