Advocaat arbeidsrecht

Advocaat arbeidsrecht. Werknemers die ondermaats presteren, hun best niet doen, zich niet aan de bedrijfsregels houden, erg vaak ziek zijn of verwijtbaar handelen: het is een zorg voor veel werkgevers. De vraag of u een werknemer kunt ontslaan, is dan ook een vraag die wij vaak voorgelegd krijgen. Het arbeidsrecht is bijzonder gecompliceerd en een foutje is snel gemaakt met soms verstrekkende gevolgen. Het

Maar het arbeidsrecht is breder dan alleen het ontslaan van werknemers: het arbeidsrecht is een erg breed rechtsgebied. Van het opstellen en controleren van arbeidsovereenkomsten tot het doorvoeren ontslagen en reorganisaties, van ziekte en re-integratie tot fusies en overnames, het valt allemaal onder de noemer ‘arbeidsrecht’. Het arbeidsrecht is een lastig rechtsgebied zodat juridische vertegenwoordiging absoluut vereist is.

Wij hebben veel kennis en ervaring op het arbeidsrecht, zowel op het gebied van advisering als in gerechtelijke procedures bij de rechtbanken en gerechtshoven in ons land.

Heeft u hierover vragen of wenst u nader juridisch advies in te winnen? Neem eens vrijblijvend contact op met mr. Daniel Burgers.

Focus op werkgevers

Onze dienstverlening is met name gericht op werkgevers. Deskundig en eerlijk juridisch advies voor werkgevers, dát is waar wij voor staan. Wij proberen altijd van te voren een goede inschatting van de werkzaamheden en de kosten te maken. Op die manier komt u niet voor verrassingen te staan. Eerlijkheid en openheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Daniel Burgers adviseert werkgevers op onder meer de volgende deelgebieden:

Arbeidsrecht deelgebieden

Arbeidsrecht regio Utrecht

Wij werken landelijk ook al zijn wij in Houten gevestigd. U kunt ook bij ons terecht voor juridisch advies indien u niet in de regio Utrecht / Houten bent gevestigd. Voor nadere informatie kunt u ons vrijblijvend mailen via: info@legal8.nl. Wij zijn u graag van dienst.