Advocaat arbeidsrecht

Advocaat arbeidsrecht. Werknemers die ondermaats presteren, hun best niet doen, zich niet aan de bedrijfsregels houden, erg vaak ziek zijn of verwijtbaar handelen: het is een zorg voor veel werkgevers. De vraag of u een werknemer kunt ontslaan, is dan ook een vraag die wij vaak voorgelegd krijgen. Het arbeidsrecht is bijzonder gecompliceerd en een foutje is snel gemaakt met soms verstrekkende gevolgen. Het

Maar het arbeidsrecht is breder dan alleen het ontslaan van werknemers: het arbeidsrecht is een erg breed rechtsgebied. Van het opstellen en controleren van arbeidsovereenkomsten tot het doorvoeren ontslagen en reorganisaties, van ziekte en re-integratie tot fusies en overnames, het valt allemaal onder de noemer ‘arbeidsrecht’. Maar denk tegenwoordig ook aan het onderwerp klimaat waar het arbeidsrecht steeds meer mee te maken heeft. Het arbeidsrecht is een lastig rechtsgebied zodat juridische vertegenwoordiging absoluut vereist is.

Wij hebben veel kennis en ervaring op het arbeidsrecht, zowel op het gebied van advisering als in gerechtelijke procedures bij de rechtbanken en gerechtshoven in ons land.

Ontslag op staande voet

Een specifiek onderwerp waar wij ons zeer regelmatig mee bezighouden is het ontslag op staande voet. Klikt u eens op onze pagina (link hierboven) over dit onderwerp voor meer informatie.

Werkgeversaansprakelijkheid

Een ander onderwerp waar wij ons veel mee bezighouden is de werkgeversaansprakelijkheid bijvoorbeeld voor beroepsziekten van werknemers. Maar ook met betrekking tot aansprakelijkheid op het gebied van ESG (waarvan het arbeidsrecht onderdeel is) kunt u zeker bij ons terecht. Klikt u eens op onze pagina (link hierboven) over dit onderwerp voor meer informatie. Wij zijn u daarmee graag van dienst.

Heeft u hierover vragen of wenst u nader juridisch advies in te winnen? Neem eens vrijblijvend contact op met mr. Daniel Burgers.

Neem vrijblijvend contact op met Daniel

Focus op werkgevers

Onze dienstverlening is met name gericht op werkgevers. Deskundig en eerlijk juridisch advies voor werkgevers, dát is waar wij voor staan. Wij proberen altijd van te voren een goede inschatting van de werkzaamheden en de kosten te maken. Op die manier komt u niet voor verrassingen te staan. Eerlijkheid en openheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Daniel Burgers adviseert werkgevers op onder meer de volgende deelgebieden:

Arbeidsrecht deelgebieden

Arbeidsrecht regio Utrecht

Wij werken landelijk ook al zijn wij in Houten gevestigd. U kunt ook bij ons terecht voor juridisch advies indien u niet in de regio Utrecht / Houten bent gevestigd. Voor nadere informatie kunt u ons vrijblijvend mailen via: info@legal8.nl. Wij zijn u graag van dienst.