Advocaten en juristen voor ondernemers

Wij overzien uw kansen en risico’s vanuit kennis en (eigen) ervaring

lees verder

Volledige focus op uw onderneming

Arbeid, contracten & incasso!

Wij richten ons met name op ondernemers en MKB-ondernemingen. Maar ook zzp’ers en (bepaalde) werknemers zijn bij ons van harte welkom. Inhoudelijk richten wij ons met name op het arbeids-, contracten- en incassorecht. Maar ook op het gebied van het algemeen procesrecht zijn wij specialisten. Natuurlijk kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

meer informatie
Incasso startenWaarom Legal8 en niet een ander kantoor?
Arbeidsrecht

Van het maken van een arbeidsovereenkomst tot het realiseren van ontslag.

Contractenrecht

Teken niet zomaar een zakelijk contract. The devil is in the details…

ArbeidsrechtContractenrecht
3 juni 2024

Is het verstandig mee te doen aan mediation?

Is het verstandig mee te doen aan mediation? Mediation is een vorm van conflictoplossing. Onder begeleiding van een mediator kan een conflict tussen partijen opgelost worden. De mediator is onafhankelijk.…
Contractenrecht
29 mei 2024

Vernietiging van een koopovereenkomst aandelen wegens dwaling

Vernietiging van een koopovereenkomst aandelen wegens dwaling In het juridische tijdschrift Bedrijfsjuridische Berichten schreef Daniel een artikel over vernietiging van een koopovereenkomst aandelen (SPA) wegens dwaling. Specifiek wordt ingegaan op…
Arbeidsrecht
22 mei 2024

Geen terecht ontslag op staande voet voor slome werknemer

Een softwarebedrijf met de naam Wedel uit Den Haag had een werknemer niet op staande voet mogen ontslaan op grond van werkweigering. De werkgever vond dat de werknemer meermaals opdrachten…
Ronald GiethoornDirecteur van DPP/Memento Kaarten

Legal 8 ontzorgt ons bij alle juridische zaken. De no nonsens mentaliteit spreekt ons aan. Vragen worden vlot en goed beantwoord. Hierdoor kunnen wij ons focussen op ons eigen proces waarmee wij onze klanten weer ontzorgen zodat zij zicht weer kunnen richten op hun proces waardoor er geen tijd verloren gaat.

Bas van BrokhorstDirecteur van Greenberry

Ik ken Legal-8 als een team van slimme, assertieve, betrouwbare juridische partners. Ik kan bij hen terecht voor een breed scala aan vragen, van arbeidskwesties tot complexe vraagstukken over het groeien en uitbreiden van ons bedrijf. Ik werk ruim 10 jaar samen met Legal-8 en ben al die jaren enthousiast over hun snelheid van antwoorden en uitwerken van stukken. Legal-8 voelt als een persoonlijke raadgever met kennis van zaken die je kunt bellen wanneer nodig.

Marko SeunningaDirecteur van HCS Company

Kwaliteit is voor Legal8 heel belangrijk. Naast inhoud is er ook ruimte voor het menselijk aspect. Bovendien is het fijn dat Legal8 bij complexe vraagstukken vanuit verschillende ervaring en invalshoeken adviseren. Dat zie je niet vaak in deze markt. Hiernaast is hun abonnement-constructie drempelverlagend. Als je met iets juridisch kleins zit, dan kan je dat tegen ze aanhouden.

Jeroen RossyCEO van FeedValid

Betrouwbare en inhoudelijk sterke juristen waar je op kunt bouwen. Wij werken al lange tijd met Legal8 samen met betrekking tot allerlei juridische zaken.

Ron WeldamCEO van ISOLUIK

Veel juridische zaken zijn voor mij als ondernemer onbekend, simpel omdat sommige zaken maar zelden voorkomen. Voor mij is het belangrijk om dan via korte lijnen bij onze adviseur terecht te kunnen voor een goed en passend advies. Of het nu gaat om arbeidscontracten, incasso-vorderingen of andere juridische kwesties, je weet met welke jurist je te maken hebt. Hij kent onze onderneming en onze klanten en daardoor komen we altijd snel tot een passende oplossing of aanpak.